Blue Denim Days bij Menatwork.nl

De geweldige Blue Denim Days zijn weer begonnen bij Menatwork.nl, dit betekent gave 2 BDD broeken voor maar € 100,- .

De Blue Denim Days is een is een 2-jaarlijks terugkerend event waarin Menatwork.nl merk jeans voor zeer lage prijzen aanbiedt. Merken zoals Diesel, Hilfiger Denim, Dept Denim Department, My God, Kuyichi, Wrangler, 8 mm, JC Rags en zelfs de 501 en de 511 van Levi’s. De bezoeker heeft dan ook meer dan genoeg keus.

Overzichtpagina van deze actie:
klik hier

De vorige editie van de Blue Denim Days, was een daverend succes en er ligt nu dan ook extra voorraad en maten series klaar om de grote vraag aan te kunnen.

Men_at_Work – Multibrand collection met grote merken, zit al jaren in het vaste winkelstraat beeld in Nederland en bedient de jongeren fashion markt met meer dan 80 verschillende merken. Men_at_Work.nl is nu ook actief online met grote merknamen zoals Nudie, Fornarina, G-star, Diesel, Adidas, Cold Method, 8mm en nog veel meer.

Bezoekers kunnen online terecht voor vrouwen en mannen fashion, jeans, schoenen, accessoires en tassen. Met de snelle levering en ruime en flexibele retour mogelijkheden wordt een hoog service niveau geboden aan de veeleisende klanten.