NHBO.nl – 15% korting op alle thuisstudies

NHBO.nl en NHBO Thuisstudie hebben de volgende actie voor u beschikbaar gesteld:

Actie: 15% korting op alle thuisstudies 
Geldigheid: 01-03-2019 tot en met 10-03-2019

NHBO.nl helpt ieder jaar vele tienduizenden studenten aan een erkend diploma waarmee zij hun droombaan vinden, hun carrière een boost geven of starten als zelfstandig ondernemer. NHBO.nl is de belangrijkste opleider van de Benelux op vlak van klassikaal onderwijs voor volwassenen. NHBO.nl heeft erkende opleidingen en cursussen (in Amsterdam, Breda, Rotterdam of Utrecht) op MBO+ niveau van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. Omdat de colleges van het NHBO ’s avonds of in het weekend plaatsvinden, zijn ze bovendien zeer geschikt voor mensen met een drukke baan of gezin.

Meer informatie: Bekijk hier de aanbieding

Gratis spelen met online krasloten

Speel gratis mee met een kraslot

Hopa.com is dé Online Krasloten website. Je kunt op onze site meer dan 60 interactieve flash kraslot games spelen, zonder dat je iets hoeft te downloaden of technische kennis nodig hebt.

Hopa.com is het populairste merk van NeoGames en sinds mei 2009 op de markt. Met de visie om de wereldwijde leider van online krasloten te worden, Hopa.com omvat waarden zoals: innovatie, eenvoud en vriendelijkheid. Met de hoofdprijs van 1.000.000, heeft Hopa.com de hoogste hoofdprijs van de wereld bij online krasloten.

Alle spelers kunnen gratis spelen maar kunnen ook voor de echte prijzen gaan.

Gratis spelen met online krasloten

Klik hier om je gratis online kraslot te spelen

Ontvang een op maat gemaakt hypotheekadvies

op maat gemaakt hypotheekadvies

Hypotheekrenteonderhandelaar.nl is uniek in haar aanpak. Via deze website kunt u anoniem blijven en toch een op maat gemaakt hypotheekadvies krijgen. Met slechts enkele muisklikken en binnen 5 minuten loopt u door het eenvoudige invulformulier heen.

Naar aanleiding van uw wensen ontvangt u binnen 24 uur een hypotheekberekening met naast de voordeligste rente in de markt, tevens een lagere afsluitprovisie dan bij andere hypotheekverstrekkers.
Met name het fullserviceconcept maakt Hypotheekrenteonderhandelaar.nl uniek. Zij verzorgen niet alleen de hypotheekberekening, maar ook de taxatie en het traject bij de notaris.

Hypotheekrenteonderhandelaar.nl is onderdeel van de Financiële Alliantie, een landelijk werkend bedrijf dat voor zowel zakelijke als particuliere cliënten onderhandelt met banken, verzekeraars en hypotheekinstellingen als het gaat om financieringen met de beste rentes en voorwaarden.

Vraag hier anoniem een hypotheekadvies gebaseerd op uw persoonlijke wensen aan

FBTO Woonverzekering

Goed verzekerd met de FBTO Woonverzekeringen

Of het nu gaat om de spullen ín je huis of om je huis zelf, met de woonverzekeringen van FBTO ben je goed verzekerd tegen een scherpe premie.

* De FBTO Inboedelverzekering vergoedt bij schade of diefstal je nieuwe, tweedehands of zelfs je gekregen spullen.
* FBTO Woonhuisverzekering verzekert je huis maar ook je tuin en tuinhuis.
* Bij schade kun je met deze woonverzekeringen rekenen op een ruime dekking en uitstekende schadeafhandeling met herstelservice.
* Met de FBTO Aansprakelijkheidsverzekering ben je goed verzekerd tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen en andermans spullen.

goede dekking, en hoge service, een extra nieuwe propositie

De woonverzekeringen van FBTO hebben naast de gebruikelijke goede dekking, en hoge service, een extra nieuwe propositie, namelijk de aanschafwaarde van alle inboedel, dus ook van tweede- en derdehands spullen, wordt volledig vergoed bij schade vanwege inbraak of bijvoorbeeld bij een verhuizing.

Deze woonverzekeringen kun je als pakket afsluiten, maar ook los. Zo blijf je wonen zoals jij wilt

FBTO woonverzekering

Meer informatie over de FBTO woonverzekering

Onbezorgd op Wintersport met de ANWB Visa Card

anwb-visa-cardWil je ook onbezorgd op Wintersport vakantie? Dat kan want met de ANWB Visa Card heeft u altijd voldoende geld op zak om snel en makkelijk af te rekenen tijdens uw wintersportvakantie. Bijvoorbeeld onderweg naar uw bestemming bij het tanken of voor een snelle afhandeling bij de tolwegen. Maar u betaalt ook makkelijk, snel en veilig in restaurants, winkels en op internet onder andere bij het boeken van uw accommodatie. Vraag de ANWB Visa Card nú aan en profiteer direct van EUR 25,- tegoed op uw card.

  • Nu inclusief welkomsttegoed van EUR 25,-
  • Veilig en makkelijk betalen in binnen- en buitenland
  • Vrijwel al uw (online) aankopen 180 dagen gratis meeverzekerd
  • Bestedingslimiet van EUR 2.500,-
  • Altijd inzicht in uw uitgaven met Mijn Card Online
  • Beste koop volgens de Consumentenbond in 2010

Meer informatie over de ANWB Visa Card

AEGON Beleggingsrekening

Gemakkelijk en flexibel beleggen met de AEGON Beleggingsrekening
Gemakkelijk en flexibel beleggen in AEGON Fondsen? Dat kan, met de AEGON Beleggingsrekening. Het geld dat u op deze beleggingsrekening stort, kunt u beleggen in AEGON Fondsen.

aegon-beleggingsrekening

Ieder fonds heeft een eigen risico- en rendementsprofiel. U bepaalt dus zelf welk risico u wilt nemen om kans te maken op een hoger rendement. Het enige wat u hoeft te doen, is aangeven hoeveel en in welk fonds u wilt beleggen.

Lees hier meer over gemakkelijk en flexibel beleggen met de AEGON Beleggingsrekening

Tot 30% korting op uw autoverzekering

Sluit nu een verzekering af bij zelf.nl en ontvang tot wel 30% korting!

Drie redenen om NU te kiezen voor een verzekering via zelf.nl
1- Nu tot wel 30% korting

2- Volgens onafhankelijk onderzoek 5 sterren kwaliteit

3- Niet tevreden? Direct opzeggen


30% korting op uw autoverzekering

Vraag hier uw offerte voor het afsluiten van een verzekering aan

Gratis offerte voor het afsluiten van een verzekering

verzekering-online

Dé enige onafhankelijke assurantiemarkt. Haal de laagste rente en het beste advies uit de markt

Verzekeringen-Online is een marktplaats voor verzekeringen. Consumenten en bedrijven worden in contact gebracht met verzekeringsmaatschappijen, banken en tussenpersonen die bij hen ingeschreven staan.

Gratis offerte aanvragen
Zowel voor particulieren als bedrijven is het aanvragen van een offerte gratis en vrijblijvend.

U kunt zelf aangeven van hoeveel financiële dienstverleners u een offerte wilt ontvangen

Vraag hier uw gratis offerte voor het afsluiten van een verzekering aan

FBTO Woonverzekering. Nu met gratis Huisfeestpakket!

fbto-nl

De FBTO Woonverzekeringen geven je de ruimte

De FBTO Woonverzekeringen hebben een ruime standaarddekking, voor een scherpe premie. Zo kunt u in of aan uw huis veranderen wat u wilt!

Een nieuw bankstel, een nieuwe badkamer of een dakkapel? Oók als u niet verhuist of verbouwt, staat er vast iets op uw woon-verlanglijst. Bij FBTO krijgt u daarvoor de ruimte.

Sluit nu een FBTO Woonverzekering af en ontvang het gratis Huisfeestpakket!

Meer informatie over de FBTO woonverzekering met gratis huisfeest pakket

Snel en simpel zelf uw huis verkopen!

Bespaar flink op de makelaarscourtage
Koophuis makelaars heeft speciaal voor mensen die (een deel van) de werkzaamheden bij de aan- en/of verkoop van een woning zelf willen doen een online variant ontwikkeld van hun beproefde werkwijze: Koophuis Online..
zelf-huis-verkopen

U kunt flink op de makelaarscourtage besparen, en toch online alle ondersteuning krijgen die u nodig heeft om op verantwoorde wijze aan de slag te gaan. U kunt altijd rekenen op ondersteuning van uw Koophuis makelaar bij u in de buurt.

Dankzij Koophuis.nl kan iedereen zijn of haar huis verkopen op internet. U maakt heel simpel online een dossire aan waar u alle gegevens in kunt vullen en tevens de mogelijkheid bestaat tot het uploaden van foto’s.
Vast bedrag, geen verrassingen achteraf
U betaalt een vast bedrag voor de diensten die u afneemt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Grote voordeel is dat veel geld bespaard blijft omdat er geen tussenkomst is van een makelaar.
Daarnaast wordt er gewerkt met een no-cure no-pay garantie wat inhoudt dat als een huis niet verkocht wordt er kosteloos alsnog een tussenkomst van een makelaar mogelijk is.

Lees meer info over het online te koop zetten van uw woning