Leesmap.nl biedt klanten een High Tea aan

leesmap-nlDe High Tea betekent een heerlijk middagje uit met stijlvol opgedekte tafels en Leesmap.nl biedt u een gratis luxe High Tea bij een abonnement op de leesmap. Bovendien krijgt u ook de hotelbon try-out gids voor 3 gratis overnachtingen voor 2 personen!

De luxe High Tea voor 2 personen is te besteden in een van de 36 Fletcher hotels. Deze hotels bevinden zich op de mooiste plekjes van Nederland, waar genieten en ontspannen voorop staan. De klant vindt deze hotels in de duinen de bossen, Limburgse heuvels, aan het strand en op de Waddeneilanden. Stuk voor stuk prachtige Hollandse hotels.

De High Tea betekent een heerlijk middagje uit met stijlvol opgedekte tafels en het arrangement voor 2 personen bestaat uit:
• 1 x compleet verzorgde High Tea (zoete & hartige broodjes/gebak met thee en koffie).
• Keuze uit een 3- of 4 sterren Fletcher hotel.
• Bij uitgifte een jaar lang geldig.
• Wordt geleverd in luxe cadeauverpakking.

Leesmap.nl biedt de leesmap aan in heel Nederland. Met meer dan 200.000 abonnees is leesmap.nl de grootste leesmap organisatie van Nederland!

Ook een Leesmap abonnement?

Actie Leesmap.nl: Nieuwe leden krijgen 80% korting en een digitale camera

leesmap-nlNieuwe leden krijgen 80% korting en een digitale camera.

Leesmap.nl biedt de leesmap aan in heel Nederland. Met meer dan 200.000 abonnees is leesmap.nl de grootste leesmap organisatie van Nederland!

Het is mogelijk een proefabonnement te nemen óf een abonnement te nemen met een leuk welkomstgeschenk zoals bijvoorbeeld een biertap, een digitale camera of een Senseo. Ook bestaat de mogelijkheid om iemand anders de leesmap cadeau te geven.

Ook een Leesmap abonnement?