Kortingscode voor CarScreen de nummer 1 in DVD hoofdsteunen

ACTIE: CarScreen® de nummer 1 in DVD hoofdsteunen stelt actiecode beschikbaar.

carscreen-nl-actiecode-aanbiedingCarScreen maakt ingebouwde TV en DVD in de auto betaalbaar voor iedereen! Het ingewikkeld en duur inbouwen van LCD schermen en DVD spelers in uw hoofdsteunen is niet langer nodig en toch zijn uw schermen en DVD speler keurig ingebouwd in de hoofdsteunen.

CarScreen® levert zijn eigen modellen universele hoofdsteunen met ingebouwd LCD scherm, DVD speler en speakers. U vervangt simpelweg uw bestaande hoofdsteunen door CarScreen hoofdsteunen……zo simpel is het. U kunt in de webshop gemakkelijk bestellen en veilig betalen met oa. iDEAL. Wanneer u zelf geen tijd of zin heeft om uw CarScreen in uw auto te plaatsen kunt u dit ook laten doen via de inbouwservice. Onze vakmensen installeren de uw CarScreens zo dat er geen draad zichtbaar is.

Uw CarScreens zijn ook gemakkelijk weer te verwijderen. Ideaal voor leaserijders dus, want inbouwen is een kostbare investering die u kwijt bent wanneer u een andere auto gaat gebruiken. De CarScreens neemt u gewoon mee naar uw volgende auto!  Onze hoofdsteunen zijn universeel, dus passen op bijna iedere autostoel en zijn in verschillende kleuren leverbaar. Als gespecialiseerd bedrijf in DVD hoofdsteunen levert CarScreen zijn eigen ontwerp kwaliteitsproduktenen,  alleen de nieuwste modellen, die alleen bij CarScreen te koop zijn.  Prachtige hoofdsteunen met 7″ of 9″ LCD schermen,  met een degelijk binnenwerk (sony)  en een mooi design. Al onze hoofdsteunen zijn zo ontworpen dat ze dichtgeritst kunnen worden waardoor de schermen niet zichtbaar zijn wanneer uw auto geparkeerd staat. Dat geeft een veilig gevoel. Uw achterbank wordt een ware bioscoop en de kinderen achterin kunnen samen, of ieder apart,  een DVD bekijken of gamen met de bijgeleverde spellen en joypads.

Lange autoritten worden een feest, voor de kinderen, en voor u!

Bekijk de acties van CarScreen

carscreen-nl-actiecode